Željko Kopić: Dolazili smo do dobrih situacija u prvom dijelu, falila nam je odlučnost

Željko Kopić bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi. Slaven Belupo zasluženo je stigao do boda na Poljudu.

“Prezentirali smo se u kontekstu zadnjih utakmica, da želimo igrati nogomet. Dolazili smo do dobrih situacija i u prvom dijelu, falila nam je odlučnost. Drugo poluvrijeme je Hajduk digao tempo, po prikazanome smo zaslužili bod. Čestitam momcima na izvedbi, i moram izraziti žaljenje što nije bilo gledatelja, to nije sportski ugođaj“ – rekao je u uvodu Kopić.

Jako je dobro vaša momčad kombinirala?

“Znam da se vi ne bavite statističkim podacima, ali mi smo po posjedu treći u HNL-u. U cijelom proljetnom dijelu iz izrazitih situacija ne realiziramo šanse, a protivnik svaku šansu pretvori u gol,ali ja od svoje ideje igre neću odstupiti, igrat ćemo tako na svakom terenu u Hrvatskoj.”

Jednog dana vidite li se na klupi Hajduka?

“Malo mi je to već kao podgrijana juha, mislim da Hajduk ima svog trenera, ljude koji vode klub,sigurno da rade na najbolji način sa puno entuzijazma i dobrih namjera. Svi skupa žele dobro Hajduku, to je ono što je bitno. Svi smo mi treneri onako…Previše se ova priča puta potegnila. Izrazio sam se već prije, imam puno poštovanja i respekta prema Hajduku”– zaključio je Kopić.

Reci što misliš

Lost Password

0