Carrillo: “Atmosfera je bila nevjerojatna”, Mitov: “Je li bio faul ili ne, to ne znam”

 

Hajduk je u Dugopolju pobijedio Levski golom Fuctasa

Trener Levskog Nikolaj Mitov ovako je prokomentirao poraz svoje momčadi.

„Teška utakmica, obje momčadi imali su periode dobre igre. Šteta što smo iz našeg kornera primili gol, mislim da su i dalje šanse 50:50. Naša greška je što smo dopustili da nam Hajduk složi kontru, je li bio faul ili ne, to ne znam“ – rekao je Mitov i dodao:

„Ovo je bilo prvo poluvrijeme, Hajduk ima prednost, ali drugo poluvrijeme je u Sofiji. Moja očekivanja su pobijediti i proći dalje“.

Što ste naučili novo o Hajduku u dugopoljskih 90 minuta?

„Mislim da smo naučili još neke stvari o Hajduku. Moramo biti bolji u završnici, mislim da smo to u stanju i da ćemo eliminirati Hajduk“.

U uzvratu ćete biti bez publike?

„Ogroman minus za nas. Žao mi je navijača koji nisu ušli danas na tribine, 12 navijača nije dozvoljeno da uđu na tribine. Jučer je zapaljen automobil. Obećavam da ćemo im se odužiti dobrom igrom i da ćemo dati 200 posto. Rekao sam i jučer da bi više volio da se igralo na Poljudu, bilo bi više navijača. Šteta, nogomet se igra zbog navijača, a danas je atmosfera bila sjajna“.

Joan Carrillo bio je zadovoljan. Na europskoj premijeri Hajduk, a i svojoj osobnoj u Dugopolju, je sa 1:0 svladao Levski.

„Sretan sam jer je momčad imala ideju i jer smo slavili u prvom ogledu. Nismo mirni, jer u nogometu nikad ne znaš, čeka nas još dosta posla, rezultat je otvoren. Važno je što smo dobili prvi dio utakmice i nismo primili gol. Bilo je sigurno utakmica gdje smo imali više šansi, ali pobjeda je bitna. Jako sam zadovoljan sa igračima“.

Jeste li možda previše oklijevali sa zamjenama?

„Primijetio sam da momčad dominira, neki su bili više umorni. Izvadio sam Savvasa jer je pretrpio dosta udaraca, do tada je odigrao vrhunski. Mislio sam uvođenjem Kožulja dobiti kontrolu lopte. Nakon ulaska zamjena živnula je igra, imali smo šansi za drugi pogodak“.

Trener Levskog najavio je prolaz?

„Ne bi ja o tome pričao, ali ponosan sam na našu publiku. Atmosfera je bila nevjerojatna, kao da smo bili u trećoj dimenziji. Ovim putem bi htio zahvaliti navijačima“.

Borja Lopez je bio dobar?

„Borja je bio dobar kao i cijela obrambena linija. Jako su se dobro uklopili u igru danas“.

Hoćete li mijenjati za Lokomotivu?

„Sigurno ćemo nešto mijenjati. Ne bi smjeli napraviti grešku da preforsiramo igrače“.

Jeste li vi rekli igračima da se povuku u posljednjih 15 minuta?

„Nije bila moja odluka, momčad je jako dobro odigrala prvi dio obrambeno. Moja ideja je bila braniti se sa loptom. Tu smo griješili u početku, u predaji lopte“.

Memolla je često ostajao sam?

„Nije istina da je bio sam, tu i tamo je bio usamljen, sve skupa to je bilo dobro“.

Levski je pri kraju prijetio?

„Slažem se, ali imali smo mi puno više prilika. Pamtim onu Vlašićevu,  a i Futacs je imao dobru. Da smo bili jednostavniji u tranziciji sigurno bi dali još jedan gol“.

Je li vas to brine?

 „Ne, pričao sam sa igračima, oni su također zadovoljni kako su odigrali protiv ekipe koja ima jako dobre igrače. Utakmica je išla tokom kakvim smo željeli“ – zaključio je Carrillo.

Reci što misliš

Lost Password

0