Direktor Toyote u Hajduku!

Novi prvi čovjek “bijelih” Kos i u jednoj fazi nedavnih izbora za tu funkciju glavni kandidat za to mjesto Krizmanić sastali su se danas na Poljudu.

A čini se kako je svrha tog sastanka da se i Krizmanić involvira na određeni način u rad uprave kluba, kao uostalom i još neki drugi pojedinci.

U funkciji posebnog savjetnika uprave. O tome bi trebalo biti riječi na za četvrtak sazvanoj konferenciji za medije na Poljudu kada će se i razjasniti na koji bi način taj model trebao funkcionirati.  

Prije dvadesetak dana Krizmanić je slovio za glavnog favorita izbora zanovog predsjednika Hajduka. Međutim, Toyotin direktor distribucije u Johannesburgu povukao se uz objašnjenje kako zbog spleta okolnosti nije bilo dovoljno vremena da dobije sve detaljne informacije o poslovanju svih segmenata kluba kako bi se upustio u takvo što, a što je pak uvriježeno uposlovnom svijetu.

Ipak, na drugačiji način ipak bi trebao biti od pomoći Hajduku. Kao i još neki stručnjaci iz određenih područja, jer je intencija predsjednika Hajduka Kosa i čelnih ljudi NO-a da se uz njih u rad vodstva kluba formira i jaki savjetnički tim.

Izvor: Slobodna Dalmacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Reci što misliš

Lost Password

0