Hrvoje Milić se vraća u Hajduk?

Hrvoje Milić napušta Olympiakos. Zajedno sa njim otpisani su i Saša Zdjelar, Stefanos Kapino i Mehdi Carcela.

Milić je ovog ljeta iz Fiorentine u transferu vrijednom cca 1.5 milijun eura stigao u Grčku sa velikim očekivanjima. No, nije se uspio nametnuti, ni dok je trener bio Besnik Hasi, a niti od dolaska Takisa Lemonisa.

Bivši lijevi bek Hajduka s Poljuda je otišao u ljeto 2016., bijeli su na njemu i zaradili, no od odlaska iz Splita nije se baš naigrao. Za Fiorentinu je doduše i skupio 23 nastupa, no u Olympiakosu je ubilježio samo četiri nastupa. Naravno da ga takva minutaža ne zadovoljava, pogotovo imajući na umu da je idućeg ljeta na rasporedu Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Milić se nada da bi mogao izboriti mjesto u avionu, pogotovo kada se uzme u obzir da je riječ o poziciji koja je deficitarna u hrvatskoj reprezentaciji. No, deficitarna je i na Poljudu. Hajduk i dalje muku muči sa lijevim bekom, Hysen Memolla sve više pokazuje koliko je limitiran, a Andre Fomitschow ima ulogu promatrača. Upravo iz tih razloga nije isključena mogućnost da se Milić vrati na Poljud.

Njemu je u interesu da skupi što veći broj utakmica kako bi se nametnuo izborniku Zlatku Daliću, a i Hajduku je valjda u interesu da počne slagati kockice momčadi za proljeće, a onda i za iduću sezonu.

Hoće li Milić nakon Firence i Pireja opet osvanuti u Splitu? Opcija je to koja se ne čini tako nerealnom…

Reci što misliš

Lost Password