MENI
IZJAVE TRENERA

Joan Carrillo: "Nismo smjeli dozvoliti da primimo gol u posljednjoj minuti. Moramo izvući pouke i ne ponavljati greške u idućim susretima."

Hajduk je nastavio lošu tradiciju u Osijeku, a iako je bio nadomak boda, na kraju je ostao bez ičega.
Nisu bijeli odigrali dobru utakmicu, ali su unatoč tome do boda bili udaljeni nešto manje od 45 sekundi. Junak domaćih bio je Eros Grezda i Carrillova je momčad posrnula treći put u prvenstvu. Nakon Zaprešića i Maksimira bijeli su zapeli i u Gradskom vrtu. Neutješni su bili igrači Hajduka, a Zoran Nižić je kazao: “Treći put dobivamo sebe nakon Intera i Dinama. Gol je bio plod naš greške, izgubili smo od konkurenta. Moj gol? Teško je biti zadovoljan kada izgubiš. Treba krenuti naprijed, prvenstvo je dugo”.
Joan Carrillo isključen je u 60.minuti zbog prigovora sucu Mlakaru, preselio je Španjolac na tribine, mobitelom davao upute pomoćnicima, ali nije pomoglo. “U prvom dijelu je Osijek imao nekoliko prilika, ali smo ih uspjeli zaustaviti. Nakon što smo poveli, odmah smo napravili grešku. Nismo smjeli dozvoliti da primimo gol u posljednjoj minuti. Moramo izvući pouke i ne ponavljati greške u idućim susretima.”
Suđenje?
“Ne bih to komentirao, sucima nije lako, ali nije ni nama trenerima”. Potom je Carrillo upitan koliko nedostaje Vlašić?Nikola je odličan igrač, ali sad je član Evertona. Razmišljam samo o igračima Hajduka”.

Komentiraj