MENI
Transfer vrijedan 3.1 milijun eura

Kalinić ide u Gent: “Imam 26 hodina, u Hajduku sam 17 godina i smatram da je vrijeme za novi iskorak”

Vijest je večeras dobila i službenu potvrdu, Lovre Kalinić odlazi u Gent!

Sada već bivši čuvar mreže bijelih danas je gledao poraz svoje nove momčadi (2:0) u ogledu sa Genkom (za kojeg igra još jedan bivši hajdukovac Tino Sven Sušić nap.a). Vijest o odlasku Kalinića potvrdu je dobila i večeras objavom na Hajdukovoj službenoj stranici.

“U Hajduku sam stekao vratarsko ime, došao u reprezentaciju i postao zanimljiv europskim klubovima. Prije godinu dana nije realiziran transfer za koji smo svi bili uvjereni da je gotov (Aston Villa opa.a), a zna se kako su specifični vratarski transferi. Ostao sam miram i strpljiv, te je došla ponuda Genta koja je zadovoljila svih. Imam 26 hodina, u Hajduku sam 17 godina i smatram da je vrijeme za novi iskorak. Gent je novi izazov, novci koje daju dokaz je da me cijene”, rekao je Kalinić.

Transfer vrijedan 3.1 milijun eura, od čega Hajduku pripada čistih 2.2 milijuna komentirao je i predsjednik Hajduka Ivan Kos.

Lovre ne odlazi kao mlad igrač, nego kao gotov vratar. Mislim da je to dobar putokaz svima koji žure s odlaskom. Želim Lovri uspješan nastavak karijere i siguran sam da će svojim obrana potvrditi svoju klasu i protiv najvećih klubova”.

Kalinić bi u Gentu trebao zarađivati oko 700.000 eura godišnje, a Kalinić je postao najskuplje pojačanje u povijesti belgijskog kluba.

Komentiraj