MENI
uoči utakmice

Kopić: “Cilj je pobijediti, a ne primiti gol”

Trener nogometaša Hajduka Željko Kopić izjavio je u srijedu kako će za njegovu momčad prva utakmica 3. pretkola Europske lige protiv rumunjske Steaue u četvrtak na Poljudu biti zahtjevna, ali da će njegovi igrači dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat za uzvrat u Rumunjskoj.

“Ova utakmica je za nas iznimno bitna, ali mi smo spremni i dobro smo analizirali protivnika koji ima kvalitetne napadačke potencijale i vjerujem kako ćemo u prvoj utakmici na Poljudu ostvariti povoljan rezultat za uzvrat”, rekao je Kopić na konferenciji za novinare.

Na upit kakav rezultat očekuje u sutrašnjoj utakmici protiv Steaue, Kopić je kazao kako bi idealna varijanta bila “pobijediti a ne primiti gol.

“Kopić je izvijestio novinare kako je u sklopu priprema za utakmicu protiv Steaue održan zajednički sastanak igrača s predsjednikom kluba Jasminom Huljajem i sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem.

“Predsjednik Huljaj i sportski direktor Bjelanović naglasili su važnost ove utakmice te smo se maksimalno usredotočili na nju kako bismo bili na visokoj razini,” kazao je Kopić. Odgovarajući na novinarski upit u vezi tog sastanka Kopić je rekao kako su predsjednik Hajduka i sportski direktor kluba osjetili potrebu da prije ove utakmice “neke stvari iskomuniciramo,” i to je učinjeno.

“Sada je na nama da na utakmici budemo pravi i odigramo utakmicu kakva se od domaćina očekuje na Poljudu,” kazao je Kopić.

Po Kopićevim riječima nakon ozljede golman Hajduka Josip Posavec će konkurirati za sutrašnju utakmicu protiv Steaue, dok kapetan Zoran Nižić nije u kombinaciji za tu utakmicu.

“Nižić je rekao kako se ne osjeća spreman” kazao je Kopić.

Mladi Stanko Jurić je rekao kako je od iznimne važnosti da Hajduk eliminira Steau i plasira se u nastavak natjecanja Europske lige.

“Ovo je utakmica na kojoj treba ginuti na terenu i jedva čekamo da ona počne,” kazao je Jurić.

Komentiraj