MENI
Hajduk - Rudeš

Kopić nakon Rudeša: “Danas je bilo najvažnije pobijediti”

Željko Kopić može odahnuti. Nakon poraza protiv Slaven Belupa trebala mu je pobjeda nad Rudešom kako bi mogao nastaviti bezbrižno raditi.

“Utakmica kao što smo očekivali protiv zatvorenog protivnika. Znali smo da trebamo biti strpljivi kako bi došli do gola. Prvo poluvrijeme protok lopti nije bio dovoljno brz, Rudeš je taktički bio dobar. U poluvremenu smo stavili naglasak na organizaciju igre. Odlična je bila akcija kod gola, kasnije smo imali prilika da zabijemo još koji pogodak. Danas nam je bilo bitno doći do tri boda i vratiti se na kvalitetan pravac koji smo imali. Zadovoljan sam sa učinjenim danas”.

Pobjeda na mišiće?

“U jednom dijelu se slažem. Odigrali smo pametnu, zrelu utakmicu. Sretan sam zbog Adama što je zabio, bit će mu lakše u idućim susretima”.

Kako ocjenjujete doprinos Kovačevića?

“Prvo poluvrijeme je imao problem jer je bilo malo prostora za igru. Puno se kretao, generalno sam zadovoljan njegovom igrom”.

Almeida?

“Bio sam bliži soluciji da ne igra, ali on je želio zaigrati”.

Kakav je bio Juranović?

“Vidim ga boljim na gostujućim susretima. Danas je odigrao dobru utakmicu. Ima stvari koje trebaju biti bolje, na treninzima jako dobro radi i mislim da može još bolje”.

Je li vam lakše nakon pobjede?

“Pritisak mi je uvijek isti otkad sam došao. Treniraj maksimalno i pobijedi. Gdje god da igraš je to tako. Želiš stvoriti što veći broj preduvjeta kako bi na utakmici sve bilo dobro”.

Koliko se osjeti izostanak Ohandze?

“Na prošloj presici sam rekao da je situacija takva, ona je završena, koncentrirani smo na igrače koji su tu. Svi zajedno ćemo napraviti sve da svaki odlazak nadomjestimo na najbolji mogući način”. 

Komentiraj