MENI
uoči utakmice

Kopić pred Osijek: “Napravit ćemo sve da budemo rezultatski dobri”

Željko Kopić stigao je pred novinare uoči nedjeljnog ogleda sa Osijekom u Gradskom vrtu (15 sati).

“Apsolvirali smo polufinale Kupa, okrećemo se prvenstvu. Prva obveza nam je u Osijeku, čeka nas zahtjevna utakmica. Dva dana nakon susreta sa Lokomotivom smo iskoristili za regeneraciju. Imamo još dva treninga za maksimalnu pripremu pred Osijek, sutra ćemo znati u kakvom je momčad stanju kako bi našli idealnu momčad za nedjelju”, rekao je u uvodu Kopić, a onda odgovorio na pitanje je li Hajduk favorit u nedjelju.

“Uvijek je to visoki naboj, mislim da će odlučivati nijanse. Ne zamaramo se ulogama tko je favorit, gledamo da se pripremimo na pravi način i odigramo pravu utakmicu”.

Hoće li biti promjena u momčadi?

“Potrošili smo se, ali tek nakon današnjeg treninga ću moći vidjeti u kakvom su stanju igrači”.

Kakav je Osijek?

“Još od ljeta i europskih kvalifikacija imali su niz kvalitetnih utakmica. Možda u zadnje vrijeme nisu na željenoj razini, ali tamo je sada mobilizacija najviša moguća”.

Kakvog Osijeka očekujete?

“Osijek uvijek na domaćem terenu se pokušava nametnuti, vjerujem da će to biti ideja i u ovom susretu. Na nama je da se pripremimo i odgovorimo na sve to na pravi način”.

Je li prvo poluvrijeme protiv Lokomotive bilo najbolje otkad ste vi na klupi?

“Slažem se sa vama, odigrali smo dobro. Nekad se neke stvari vide bolje. To poluvrijeme je obrazac smjera u kojem idemo. Želim da tako nastavimo i u Osijeku”.

Kakva je situacija sa Nižićem?

“Pred utakmicu sa Lokomotivom smo radili treninge da vidimo je li on na razini za utakmicu. Nismo htjeli kompromitirati njegovo stanje na onakvom terenu”.

Je li osjećate dodatni pritisak?

“Do ovdje smo došli kroz stabilnost, analizu, mir. Ne bavim se brojem bodova, nego pripremom za idućeg protivnika. Napravit ćemo sve da budemo rezultatski dobri i nastavimo kontinuitet rasta”, zaključio je strateg Hajduka.

Komentiraj