Kopić uoči početka priprema: “Sve ćemo učiniti da osvojimo kup”

Nogometaši Hajduka krenuli su sa pripremama za drugi dio sezone. Željko Kopić obavio je prozivku na kojoj uz transferiranog Ante Ercega nije bilo ni Ivana Pešića koji je na odlasku u Rumunjsku.

Novo ime zasad je Stanko Jurić koji je stigao iz Dugopolja.

“Do kraja tjedna smo ovdje, obavili smo testiranja na Kineziološkom fakultetu, a idućeg tjedna idemo u Tursku. U srijedu će nam se priključiti Ohandza, Hamza i Futacs, a s nama je i kapetan Dugopolja Stanko Jurić za kojeg je naša skautska služba procijenila da zaslužuje priliku, “rekao je u uvodu Kopić, a onda se dotakao odlaska Ante Ercega u Shabab Al Ahli Dubai.

“Želim mu se zahvaliti na svemu što je dao. Njegov odlazak ne mora značiti da ćemo mijenjati sustav, jer je uvijek bitna zajednička ideja igre, a ne sustav”.

Na kojim bi se pozicijama najradije doveli pojačanje?

“Svakodnevno komuniciram sa sportskim direktorom, vjerujem da ćemo vrlo brzo dobiti prvo pojačanje”.

Na čemu će biti fokus?

“Bazirat ćemo se najviše na taktički dio kako bi već u prvom kolu nastavka protiv Cibalije bili pravi”.

Koji su ciljevi za proljeće?

“Postoje i rezultatski, a postoje i oni vezani uz igrački kadar. Napravit ćemo sve da osvojimo što veći broj bodova, a i da osvojimo kup. Bitno je da kroz proljeće napravimo pravu pripremu kako bi na ljeto uhvatili zalet za iduću sezonu”.

Jandrek?

“On je blizu odlaska na posudbu”.

Jeste li spremni ostvariti ciljeve?

“Teško je pričati o dugoročnim planovima, ha, ha, ha… Radim kao da ću ostati dugo, ali sam svjestan da je svaka utakmica bitna. Nitko sretniji od nas da ispunimo zahtjeve i da se u idućoj sezoni potučemo za prvenstvo, kup i Europsku ligu”.

Reci što misliš

Lost Password