koje su promjene?

“Naš Hajduk” izabrao novo vodstvo

Održana je skupština Našeg Hajduka na kojem je izabrano novo vodstvo te udruge. Novi predsjednik je Toni Baletić, bivši tajnik Torcide.

“Zahvalio bih prethodnicima, ljudima s kojima smo prethodne četiri godine surađivali kao Torcida”, rekao je Baletić koji je naslijedio Petra Vidovića.

Odlazi i dosadašnji tajnik Ivan Rilov.

“Ovo su bile četiri najbolje godine u mom životu. Zapravo, ne četiri, nego šest, koliko sam volontirao. Ovo su godine u kojima sam najviše napredovao kao čovjek. Želim reći da nisam bitan ja nego ideal, s kojim želimo da naš klub bude u skladu. Želim da se nikad ne prestanemo boriti za svaki pedalj vrijednosti koji čine ideal u kontekstu kluba i cijelog društva. Možemo biti poraženi jedino ako odustanemo. Vrijednosti o kojima govorimo oblikuju vaše živote, a oblikovat će i živote vaše djece. Pa vi sada vidite je li vam to važno. A Hajduk je ogledalo uspjeha svih tih vrijednosti”, rekao je Rilov kojeg je zamijenio Luka Domikulić.

Plan prihoda za 2019. godinu je 8.726.992 kuna, od čega se 3.300.000 odnosi na članarine. Ostatak se odnosi na donacije. Planirani rashod je 2.148.778 kuna.

Što se tiče članova, ima ih 36.719. Broj članova u Splitu je 6.088, broj članova u Hrvatskoj je 29.220, a broj članova u inozemstvu 7.499. Ukupno je 24.898 punoljetnih članova, a 11.821 maloljetnih, piše Index.

Komentiraj