Nemile scene u svečanoj loži Hajduka! Svetina, Kos i Branco dovedeni na obavijesni razgovor

Erceg je pao u kaznenom prostoru, bijeli su tražili penal, a u svečanoj loži je došlo do naguravanja, čini se da je u centru sukoba bio predsjednik Hajduka Ivan Kos

Nemile scene u svečanoj loži Hajduka. U samoj završnici nije bilo ludo samo na terenu, nego i van njega. Navodno je sve krenulo kada je Tomislav Svetina, direktor Dinama skočio nakon gola Henriqueza za 2:1. To se nije svidjelo Mariju Brancu koji mu je odgovorio, a potom se dodatno zakuhalo kada se u sukob uključio i Matej Škegro, Dinamov financijski direktor. To je razjarilo i predsjednika bijelih Ivana Kosa, a na koncu je intervencijom zaštitara situacija primirena.

Radi utvrđivanja činjenica vezano za narušavanje javnog reda i mira u svečanoj loži na obavijesni razgovor u PU dovedeno je deset osoba, izvidi se nastavljaju.

Na obavijesni razgovor su dovedeni Ivan Kos i Mario Branco, te kao svjedoci Kristijan Petric, Saša Bjelanović, Velimir Slovaček, Krešimir Gojun i Jerko Trogrlić.

Od strane Dinama na razgovor su dovedeni direktor Tomislav Svetina, finacijski direktor Matej Škegro, te kao svjedok Krešimir Antolić, Dinamov povjerenik za sigurnost.

Reci što misliš

Lost Password