MENI
Izjava dvojice trenera

Željko Kopić: “Dinamu čestitam na trofeju. Napravili smo sve što je u našoj moći”

“Mislim da smo za jedan gol bili bolji, a Hajduk je odigrao dobru utakmicu”, izjavio je trener Dinama Nenad Bjelica u izjavi za HNTV nakon finala nogometnog kupa Hrvatske odigranog u Vinkovcima, u kojem je Dinamo sa 1-0 pobijedio Hajduk i osvojio dvostruku krunu.

“Utakmica je bila napeta, klasično finale Kupa. Nije bilo i nekog lijepog nogometa. Teren je bio spor, pa se nije mogla razviti neka igra. Najvažnije je da je Dinamo na kraju osvojio trofej. Dvije utakmice, dvije pobjede, to je za mene najvažnije. Ovo je trofej našeg kluba, naših navijača, igrača i svih mojih prethodnika”, dodao je Bjelica.

Trener Hajduka Željko Kopić je rekao:

“Nismo uspjeli. Mislim da smo odigrali dobru, hajdučku utakmicu. Dinamu čestitam na trofeju. Napravili smo sve što je u našoj moći. U zadnjih deset minuta smo preuzeli maksimalni rizik, ali nismo uspjeli zabiti gol.”

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je švicarski reprezentativac Mario Gavranović kojemu je ovo drugi trofej s Dinamom, ali već četvrti u Hrvatskoj, nakon dvostruke krune s Rijekom prošle sezone.

“Bila je teška utakmica. Mislim da smo bili bolja momčad tijekom cijele utakmice i zasluženo osvojili trofej”, rekao je Gavranović.

Komentiraj