“Predsjednik može odlučiti što misli da je najbolje, o meni ništa ne ovisi”

Joan Carrillo i treću je utakmicu za redom u HNL-u ostao bez pobjede. Lokomotiva je u posljednjem napadu stigla do boda.

„Predsjednik može odlučiti što misli da je najbolje, o meni ništa ne ovisi. O meni ovisi rad i igra, svi smo nezadovoljni, ja prvi. Imali smo posjed lopte od 67%, napravili smo dosta grešaka u dodavanju. Igrali smo na dva dodira, dosta griješili. Savvasa sam izvadio zbog ozljede, a što se tiče grešaka ne bi krivio pojedince“ – rekao je u uvodu Carrillo.

Nakon primljenog pogotka ste bacili sve karte u napad?

„Nakon što smo primili gol promijenili smo sistem, igrali smo sa trojicom u zadnjoj liniji. Uveli smo napadača da bi sustigli rezultat, pokušavali smo što više ići naprijed. Kada smo zabili za 2:1, imali smo posjed, izgubili loptu, bio je centaršut dosta sretan i primili smo gol. Ako govorimo o stavu koji su igrači imali možemo reći da je bio dobar.

Tehnički bi mogli biti puno bolji, ali s ovakvim stavom koji smo pokazali večeras, ovo je kamen temeljac za dalje. Ne znam za predsjednika, ali ja sam okrenut utakmici sa Interom. Moram podići svoju ekipu, nakon cijelog truda izgubili smo dva boda. Ono što nam sad predstoji je pripremiti susret s Interom i ići dalje. Kada u svojim igračima ne bi vidio volju bio bi zabrinut, no to nije slučaj“.

Stoperski par je loše reagirao kod oba pogotka?

„To je bila loša procjena, ne volim kriviti pojedince. Poštujem vaše mišljenje, ali vjerujem u ove igrače“.

Nakon gola Lokomotive zaigrali ste sa trojicom u zadnjoj liniji?

„Bili smo ofenzivniji, prema naprijed smo imali veću moć. Ulaskom Almeide smo dobili da Tudor više igra na boku. U napadu smo imali Saida i Almeidu, polušpic je bio Teklić. To je bio rizik, ali smo ga preuzeli jer smo željeli pobijediti“.

Almeida je danas dobro reagirao?

„Mislim da je isti igrač, kao i protiv Rijeke. Treba mu dati podršku i imati strpljenja. Svjestan sam da je postigao dva zgoditka, ali nije sve u tome. Kamo sreće da je sve tako jednostavno. Znam da će mu trebati još više adaptacije, mi smo toga svjesni“.

Rekli ste da ćete otići ako vas igrači ne slijede, slijede li vas?

„Ono što mi sad radimo je da igračima kažemo sve što trebaju raditi. Ovo je jedan svijet profesionalaca, ne mogu pookazati igraču kako kontrolirati loptu. Ne mogu mu pokazati kako da dribla ili primiri loptu. Stav igrača je pozitivan. Nogomet je jedna vrsta rizika, ima igrača koji se trebaju prilagoditi našoj igri.

Ono što je moj sad cilj, da nam u idućem susretu protivnik ne da gol u zadnjoj minuti. Ima stvari koje su teško za pokazati. U 93. minuti je teško pokazati igračima što da naprave“.

Kod oba gola pogriješili su stoperi?

 „Mislim da imate pravo, došlo je do različitih lanaca grešaka. Nije stvar jednog igrača, nikad ne krivim pojedinca. Što se tiče drugog gola nismo igrali sa tri igrača nazad, Juranović je bio na stoperu, a Tudor je bio desno“ – zaključio je Carrillo.

Reci što misliš

Lost Password

0