Radonjić: “Said me vrijeđao najgorim psovkama”

Zaštitar me na koncu odveo u svlačionicu”

Hugo Almeida ušao je u igru u 72. minuti, a nakon samo 18 sekundi je postigao pogodak.

“Teška utakmica, to je nogomet. Radije bi da nisam zabio, a da smo pobijedili. Došao sam ovdje da bi zabijao, drago mi je što sam zabio, ali nije mi drago što nismo dobili. Ovo mi je najbrži gol u karijeri”, kazao je.

Prošli susret sa Rijekom su vam navijači zviždali, danas ste dobili ovacije?

“Nikome nije lako čuti zvižduke, ali navijači dolaze da nas podrže. Danas je bio dan za pljesak, a ne za zvižduk”, poručio je Almeida.

 

Dejan Radonjić asistirao je za izjednačujući pogodak Lokomotive, a na koncu susreta verbalno se sukobio sa Saidom i sportskim direktorom Hajduka Marijom Brancom.

“Hajduk mi je uvijek bio drag. Almeida kada je zabio šeće se 40 metara i nestane lopta. Ne smije si to Hajduk dozvoliti, to je gospodski klub. Said je dao intervju prije dva mjeseca, rekao je da vjeruje u Boga, sve lijepo, a danas me vrijeđao najnižim psovkama, rekao mi je “nabijem te na k…c”.

Zaštitar me na koncu odveo u svlačionicu, hvala Bogu ima i ovdje dobrih ljudi. Ja sam iz Karlovca, uvijek podržavam Hajduk osim kad igra sa Dinamom s kojim imam ugovor. Navijat ću za njih i dalje. To znaju i moji prijatelji iz Karlovca, to zna i moja žena”, kazao je Radonjić.

Reci što misliš

Lost Password

0