MENI
pressica

Kopić: “Spremni smo za dobru polusezonu”

Nastavlja se HNL, pred Hajdukom je u nedjelju (15 sati) gostovanje u Vinkovcima kod Cibalije.

“Zadovoljan sam sa većinom odrađenog na pripremama. Svjesni smo da nas u Vinkovcima čeka težak susret. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetno, napravit ćemo sve da se vratimo u Split sa tri boda”, u uvodu je rekao Željko Kopić, a onda se dotakao početnog sastava.

“Imamo još dva treninga nakon čega ćemo odrediti prvih jedanaest i putnike za Vinkovce”.

Mogu li novi igrači zamijeniti Ercega?

“Ante je bio izuzetno bitan igrač. Nakon što je otišao složili smo se da je potrebno reagirati na tržištu. Doveli smo trojicu novih koji imaju legitimitet što se tiče kvalitete. Miju znate, a ostala dvojica su reprezentativci”.

Hajduk je tražio zamjenu domaćinstva?

“Vidjeli ste što je sve u Zaprešiću bilo potrebno da se teren dovede u prihvatljivo stanje. Ta priča je za mene završena, teren je isti Cibaliji i nama”.

Kakvog Hajduka očekujete?

“Želim vidjeti hrabru momčad koja će napadati i dominirati. Imamo još puno mjesta za napredak, ali mislim da idemo u dobrom smjeru”.

Filip je ozlijeđen?

“Na lijevom beku trenutno je Fomitschow, odradio je dobre pripreme. Filipu se dogodila ozljeda u prvom susretu, činimo sve da se što prije vrati”.

Kakva je situacija sa Josipom Bašićem?

“Njemu se otvorio prostor s obzirom da je Tudor ozlijeđen. U komunikaciji sam sa Oreščaninom, svi su igrači na radaru”.

Je li Hajduk jači u odnosu na jesen?

“Sva tri nova igrača imaju kvalitetu, ali to moraju pokazati na terenu. Za procjenu takvog tipa treba vremena, ali ovaj kadar može odraditi kvalitetno ovu polusezonu”.

Ohandza nije produžio ugovor?

“Drago mi je da je odradio pripreme bez da je propustio trening. Bio je jako pozitivan, o njegovom statusu morat ćete pričati sa sportskim direktorom”.

Tko je prvi vratar? 

“To ćemo ostaviti za nedjelju”.

Koliko je Almeida spreman?

“Ima standardne probleme, no odradio je većinu treninga. Od njega očekujemo dosta, ali moramo biti oprezni”, zaključio je Kopić.

Komentiraj