Vlašić pred potpisom za Everton, je li Almeida jedina prinova?

Zadnji je dan prijelaznog roka, mnogi kažu u posljednji trenutak događaju se najveći dealovi.

Što možemo očekivati na Poljudu danas?

U prvom planu je Nikola Vlašić koji je sinoć odletio put Engleske i danas će obaviti liječničke preglede. Za potvrdu transfera osim “zdravog nalaza” trebat će i radna dozvola koju bi čini se kao mlad igrač trebao dobiti bez većih problema. Od mogućih odlazaka treba spomenuti da za Zorana Nižića živi interes iz Italije, može li posljednji dan Hajdukov kapetan osvanuti u Serie A? Rubrika dolasci je otvorena.

Hugo Almeida trebao bi tokom današnjeg dana potpisati za bijele, jučer je 33-godišnji Portugalac raskinuo ugovor sa grčkim AEK-om. Ante Rebić ne dolazi u Hajduk. Njega put vodi u njemački Eintracht i ponovni susret sa Nikom Kovačom. Bijeli su zvali Jakova Puljića iz zaprešićkog Intera, no Rijeka je bila konkretnija i on će danas potpisati za družinu Matjaža Keka.

Hajduku je interesantan i 28-godišnji nigerijski stoper Daniel Adejo koji je lani igrao za Vicenzu, a jučer je raskinuo ugovor sa Salernitanom. No, njegov je dolazak vjerojatno moguć ako se dogodi da ode Nižić. Osim toga moguće je da sportski direktor Mario Branco u rukavu ima neko iznenađenje, da pokuša zamijeniti Vlašića. A to nije nimalo lako…

Reci što misliš

Lost Password

0