Hrvatska razbila Srbiju u prepunoj Spaladium Areni

Hrvatska je u prepunoj Spaladium Areni sa 32:22 (14:9) svladala Srbiju i tako na najbolji mogući način otvorila nastup na Europskom prvenstvu.

Bila je to prava rukometna rapsodija, nevjerojatna sinergija igrača i publike i Srbi nisu imali nikakve šanse. Najefikasniji među našima bili su Stepančić i Štrlek sa šest golova. P

rvi pogodak na susretu djelo je Čupića iz sedmerca u trećoj minuti, Vori je odmah zabio za 2:0, da bi Srbija prvi gol zabila u petoj minuti. Držali su se gosti u egalu sve do 25. minuti, pri vodstvu Hrvatske 10:9 imali su i napad, no onda je krenuo uragan naših rukometaša.

U iduće četiri i pol minute izabranici Line Červara napravili su seriju od četiri uzastopna pogotka za odlazak na poluvrijeme sa plus pet (14:9). Dvorana je bila u transu, naši su igrači u svlačionicu ispraćeni ovacijama.

Luka Stepančić u prvih je 30 minuta zabio pet golova, Štrlek je dodao četiri. Sjajna je bila hrvatska obrana, siguran je bio Mirko Alilović, a s dobrom igru “kauboji” su nastavili i u drugom dijelu. Zabijali su Čupić, Cindrić, razigrao se i Horvat, a u 36. minuti pogotkom Muse otišli su naši na 19:12.

Sve što su gosti do kraja uspjeli je nekoliko puta prići na minus pet.

Sedam minuta prije kraja u dvorani se zapjevalo “Večeras je naša fešta”. Pjevat će se večeras do dugo u noć…

Reci što misliš

Lost Password