Na Četiri kafića dolaze Prosinečki, Olić, Pršo, Pašalić, Rebić, Livaja, Moro, a Tropic će voditi Zlatko Dalić

Još tri dana nas dijele od 16. izdanja tradicionalnog malonogometnog turnira, “Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović”.

Parovi polufinala odrađeni su već ranijim ždrijebom, u 16 sati sastat će se Tropic i Tempera, dok će se u 16:50 sučeliti Camel i Kauri. Finale je pak na rasporedu u 18.30 sati uz televizijski prijenos.

Danas smo pak saznali imena igrača koji će nastupiti na Gripama. Za Tropic će nastupiti Vjeko Tomić, Marko Livaja, Marin Tomasov…Voditelj Tropica je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Njihovog rivala iz polufinala, Temperu s klupe će voditi Zoran Vulić, a na vratima će biti vratar Hajduka Karlo Letica. Za njih će još igrati Igor Musa, Mario Maloča, Zvonimir Kožulj, Stanko Bubalo, Marko Bencun

Kauri je okupio vrlo zanimljiva imena: Senijad Ibričić, Filip Bradarić, Ante Erceg, Mario Pašalić, Ante Rebić, Nikola Moro, Mijo Caktaš, a na vratima će biti Andrija Vuković.

Camel se pak odlučio za iskustvo. Brojna poznata imena okupili su Denis Putnik i Ivica Mornar. Od vratara na raspolaganju Camel ima Stipu Pletikosu i Vladimira Balića, od igrača tu su Robert Jarni, Ivica Olić, Robert Prosinečki, Dado Pršo, Mario Stanić, Dario Šimić, a s klupe će ih umjesto Stanka Poklepovića voditi Hari Vukas.

U pauzi između polufinala i finala revijalnu će utakmicu odigrati nogometašice Marjana.

Reci što misliš

Lost Password