Novo izdanje turnira “Četiri kafića” pred vratima: Stižu Dalić, Prosinečki, a možda i Klasnić!

Antonio Plazibat, novi K1 prvak na nedavno održanom turniru u Japanu izvukao je parove memorijalnog humanitarnog turnira u čast Dina Petrinovića, “Četiri kafića”. Šesnaesti po redu.

U velikoj dvorani na Gripama 26. prosinca prema tradiciji će se na jednom mjestu okupiti bivši i sadašnji igrači velikog i malog nogometa.

U 16 sati igrat će Tropic i Tempera, a u 16:40 sučelit će se Camel i Kauri. Tropic će voditi izbornik Zlatko Dalić, a za njega će igrati Marko Livaja, Ivica Križanac, Marino Biliškov

Za njihovog protivnika Temperu branit će Karlo Letica, igrat će Mario Maloča, Lorenco Šimić, Zvonimir Kožulj, Stanko Bubalo, Hrvoje Milić, a voditelj će biti Vedran Runje.

Debitant na turniru je Camel kojeg će voditi Denis Putnik i Ivica Mornar. Oni su se odlučili na iskusnu varijantu. Na vratima će biti Pletikosa, igrat će Dario Šimić, Mario Stanić, Robert Prosinečki, Ivica Olić, a u kombinacijama je i Ivan Klasnić!

Sa klupe će ih voditi legendarni Stanko Poklepović.

Za Kauri će pak igrati Senijad Ibričić, Mario Pašalić, Ante Rebić, Ante Erceg, Mijo Caktaš, Filip Bradarić.

“Svake godine je sve teže, ali uspjeli smo i ovaj put privući velik broj poznatih nogometaša. Nadam se da će Gripe biti pune” – poželio je glavni organizator Damir Karaman. Cijena karte je 30 kn, a moguće je kupiti u kafićima koji sudjeluju na turniru. Na dan održavanja karte će se moći kupiti ispred velike dvorane na Gripama.

Reci što misliš

Lost Password