OLIMPIJSKE IGRE SE PRIBLIŽAVAJU, A SVI PRIČAJU SAMO O NAŠIM SPORTAŠIMA: Hrvatska bi u Brazilu mogla ući u sportsku povijest!

Sportske novosti pišu kako se približavanjem 5. kolovoza i svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Janeiru međunarodne kladioničarske kuće sve više u svoju ponudu uvrštavaju koeficijente za sportske grane i discipline najvećeg događaja u svijetu ove godine. U ponudi se, doduše još, nije našla disciplina u kojoj dominira najbolja svjetska streljačica Snježana Pejčić, kao ni konj s hvataljkama izvrsnoga gimnastičaraFilipa Udea, različiti bookieji “vide” deset hrvatskih medalja.
‘Smiješe’ nam se već dvije zlatne medalje
Prema procjenama, Hrvatska bi se trebala veseliti zbog zlatnih odličja našeg veslačkog dvojca na pariće Martina i Valenta Sinkovića te najbolje hrvatske atletičarke, nevjerojatne Sandre Perković. Koeficijenti za naslov olimpijskih prvaka kreću se od 1.07 do 1.15. Među osvajače medalja na OI našla se i legendarnaBlanka Vlašić. Nju bookieji svrstavaju na treće ili četvrto mjesto kandidata za olimpijsku pobjedu u skoku u vis (4.00 do 5.00 za pobjedu).
Srpski vaterpolisti ispred naših barakuda
Skifist Damir Martin na trećem je mjestu najboljih skifista (6.00). I Šime Fantela i Ivan Marenić u klasi 470 su drugi favoriti za zlatno odličje (2.40 do 3.75), kao i Ivan Kljaković Gašpić u klasi Finn (4.00 do 5.20), dok laseraša Tončija Stipanovića najčešće svrstavaju na treću poziciju (4.00 do 7.00).
Hrvatski vaterpolisti (7.00) smješteni su na drugo mjesto osvajača zlatne medalje, iza Srbije koja je najveći favorit za brazilsko zlato u vaterpolu. Što se tiče naših rukometaša (7.00 do 9.00), bolji status na kladionicama imaju još samo Francuska i Danska, a tek ponegdje Njemačka. Košarkaši su, pak, na osmoj poziciji po redoslijedu koeficijenata.
Jedan od onih koji je stavljen tik do kruga osvajača medalja je superteškaš Filip Hrgović. S koeficijentom 7.00 na petome je mjestu i jedna pobjeda više nego što bookieji predviđaju dovest će ga do medalje.

Reci što misliš

Lost Password