U Parku mladeži predstavljen Bruno Akrapović: Uvjeren sam u opstanak

Bruno Akrapović jutros je u Parku mladeži predstavljen kao novi trener Splita. Nakon odlaska Vjekoslava Lokice i odbijenice Elvisa Scorije kocka je pala na Akrapovića, bivšeg reprezentativca BIH koji je igračku karijeru gradio u Njemačkoj.

“Drago mi je zbog ove prilike, poruka je došla spontano, imao sam 5 minuta vremena da odlučim. Zahvaljujem se supruzi koja mi je dozvolila da dođem, imam malog sina koji ide u školu, a u protekle vrijeme sam bio u Makedoniji”.

Koliko ste upoznali igrače?  

“Prva slika je da su momci vrijedni, ključne igrače znam, više me zanima grupna taktička sprema. Mislim da imamo dovoljno kvalitete da ostanemo.”

Novi igrač?

“Ako se pojavi neko vidjet ćemo. Financijski problemi me ne zanimaju, volim nogomet, najveći problem u nogometu je što ljudi pričaju o problemima, ja tražim rješenje”.

Prva utakmica protiv Hajduka?  

“Težim da se nadigravam, koliko ćemo uspjeti vidjet ćemo. Moramo da idemo na pobjedu, ali nećemo da igramo harakiri.”

Ostanak?

“Uvjeren sam da ćemo ostati. To temeljim na utiscima, svom znanju koje imam. Ja sam totalni pozitivac i veliki radnik. Svi smo tu da odradimo to pošteno. ”

Igrate i polufinale Kupa?        

“Uz primarni cilj ostanak to je prilika da se nadigravamo. Imao sam sreću osvojiti dva puta kup (Shkendija i College Europe)”.                            

Znate li što o Cibaliji i Pacultu?                                  

“Paculta znam dok sam igrao u Njemačkoj, on je bio u Munchenu 1860. Imam neke informacije, ali zasad me ne zanima Cibalia, nego samo susret s Hajdukom” – zaključio je Akrapović.

Reci što misliš

Lost Password

0