MENI
Ohrid-Split

Split u srijedu putuje za Ohrid

U 19. kolu Druge ABA lige Split (srijeda, 17) gostuje kod posljednjeplasiranog Ohrida. “Žuti” na put idu zrakoplovom, pa autobusom od Skoplja do Ohrida, a momčad Ivice Skelina neće se vraćati u Split već će produžiti putovanje sve do subotnje utakmice s Vrijednosnicama Osijek.

Ivica Skelin, trener Splita: “Imaju jednu pobjedu, i to u onoj neodigranoj utakmici protiv Bosne. Znači, idemo na pobjedu, nema velikih priča. Osjećam da je momčad pobjedama nad Krkom i Šibenikom u dobrom stanju, dignuli smo se u formi. Što se Osijeka tiče, siguran sam da će biti motivirani protiv nas, naš zadatak je ići na pobjedu. U dobrom smo nizu, idemo ga i nastaviti u ove dvije utakmice”, kazao je trener Splita Ivica Skelin.

O dvoboju protiv Osijeka govorio je i Luka Katura, koji se vratio na parket nakon duge pauze zbog ozljede i pokazao je da će biti pojačanje za “žute”.

“Dobro smo odigrali protiv Šibenika, sada nas čeka Ohrid, idemo pobjedu. Pauzirao sam dugo zbog ozljede, sada je sve super, mislim da polako ulazim u formu. Ova posljednja utakmica dala mi je vjeru da ću se vratiti na pravi način” rekao je Katura.

Komentiraj