Vaterpolisti Jadrana dočekuju Marseille; Antonijević i Visković složni: “Dobit ćemo ih”

Pred vaterpolistima Jadrana sutra je prvi susret četvrtfinala Eurokupa. Jadranaši na Poljudu u 20 sati dočekuje francuski Marseille.

“Dosta smo radili, jedva čekamo utakmice, sve osim pobjede za nas bi bilo iznenađenje. Igra se jedna utakmica kući, jedna vanka. Bez minimalne pobjede kući teško je što tražiti”, rekao je kapetan Jadrana Srđan Antonijević i dodao:

“Više smo bili posvećeni sebi, večeras ćemo pogledati snimku njihovog susreta. Dat ćemo sve od sebe. Znam neke igrače, ali nisam se baš susretao s njima. U svojim redovima imaju našeg Vukičevića, tu je crnogorski golman Šćepanović, dva dobra centra. Preferiramo utakmicu sa manje golova, ali ako bude i više mislim da smo u stanju zabiti deset, 12 golova”.

Trenutno ste u krizi, izgubili ste od Primorca, a nedavno ste ih dobili sa osam razlike?

“To je pitanje za dublju analizu, bile su razne špekulacije. Primorac je grizao da mi ispadnemo, postigli smo pogodak u posljednjoj sekundi. Ovdje se odigrala sasvim drukčija utakmica. U Eurokupu imamo realnu šansu ući u polufinale, u prvenstvu vremena ima dovoljno vremena. Čeka nas Marseille, pa Mladost u Zagrebu dva dana nakon. Šetka? Naravno da nam nedostaje, svakoj ekipi bi falio. Njega neće biti na duži period, moramo igrati bez njega”.

Ante Visković, uzdanica je na desnoj strani Jadranova napada.

“Uvjeren sam u našu pobjedu. Tako ćemo se i postaviti. Mislim da smo bolji od Marseillea, poštujemo ih, ali mislim da ćemo pobijediti. Jadran odavno nije bio ovako daleko u Europi, tribine će sigurno biti ispunjenije”.

Koja je vaša prednost?

“Prava smo klapa, zajedništvo nas krasi. Sad ćemo pokazati da smo ekipa, da ćemo izaći iz krize. Imamo sad dosta teških utakmica, možemo sve ispraviti”.

Stigao je i poziv za reprezentaciju?

“Jutros me iznenadilo, presretan sam zbog toga. Istina je da se radi o običnoj utakmici Svjetske lige, ali to mi je poticaj za dalje”.

Reci što misliš

Lost Password