Pokazao svoj rad: “Sram vas bilo što manipulirate i lažete!”

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević održao je konferenciju za medije u povodu optužbi portala Index za plagiranje rada na vojnoj školi u SAD-u.

“Hrvatska je svakodnevno izložena hibridnom ratu”, upozorio je ministar obrane Damir Krstičević ali nije odgovorio tko zapravo napada. Kaže da se ti napadi očituju u požarima, klimatskim promjenama, lažnim vijestima – na što Hrvatska mora biti spremna.

Na portalu Index objavljeno je kako je Krstičević kopirao velike dijelove svog završnog rada na američkoj vojnoj školi, ne označivši ih na odgovarajući način. Krstičević je demantirao optužbe o plagiranju rada na vojnoj školi u SAD-u:

“Opet su hibridno krenuli na mene, na moj rad i ono što predstavljam”, ekspresno je odgovorio Krstičević na odmah sazvanoj press konferenciji. Pokazao je svoju diplomu i radove te poručio da je ponosan na svoje obrazovanje.

Nadalje, o svom obrazovanju ministar je istaknuo: “Moje obrazovanje i moj ratni put su javno dostupni. Na svoje obrazovanje sam ponosan. Možete krenuti od osnovne škole, koju sam završio u Vrgorcu, nakon toga srednja vojna škola koju sam završio s odličnim uspjehom, pa vojna akademija”.

U konkretnom slučaju, kaže da je literaturu kojom se koristio za izradu seminarskog rada, a ne završnog ili diplomskog rada naveo na kraju njega. 

Novinaru Indexa rekao je da laže i manipulira, istaknuvši da uopće nije riječ o njegovom završnom radu na vojnoj školi u SAD-u, već o seminarskom radu.

“Sram vas bilo što manipulirate i lažete!” – poručio je Krstičević.

 

Reci što misliš

Lost Password