Šprajc pomaže hrvatskim ministrima: neka pitaju britanske kolege jesu li ikada čuli za Johnnya Todorića

Naši ministri Božinović, Pejčinović Burić i Bošnjaković trebali bi pitati britanske kolege jesu li ikad čuli za Europski uhidbeni nalog i za Ivicu Todorića, ili ako će ih lakše razmjeti za Johnnya Todorića, kako se Ivica zove na engleskom

Zoran Šprajc sinoć je u RTL Direktu dao nekoliko “naputaka” našim ministrima vezano za traženje i hvatanje najpoznatijeg hrvatskog bjegunca Ivice Todorića.

“Toliko o Europskom uhidbenom nalogu, crvenoj Interpolovoj tjeralici i ostalim forama za lakovjerne europske zemlje. Kao i svuda u Hrvatskoj tako i svuda u Europi, u ovakvim slučajevima stvari se ne miču s mjesta ako netko naš ne nazove nekog njihovog. Pri tome to ne može biti treći referent policijske postaje Trešnjevka koji će nazvati kolegu u policijskoj postaji u Peckahmu, nego poziv Zagreb-London i to barem na ministarskoj razini.  

Ako su ministrima Davoru BožinovićuMariji Pejčinović Burić i Davoru Bošnjakoviću nepoznati brojevi kolega u britanskoj vladi, evo i to smo im riješili, dakle broj Downinig streeta 10 jest 0044 20 7925 0918. 

Kad im se netko javi trebaju se lijepo predstaviti i tražiti da ih spoje s njihovim kolegom ili kolegicom. Ako ne znaju koji su evo, neka zapišu i to. Ministrica unutarnjih poslova Velike Britanije je gđa. Amber Rudd, ministar vanjskih poslova je Boris Johnson a ministar pravosuđa David Lidington

Trebaju ih pitati jesu li ikad čuli za Europski uhidbeni nalog i za Ivicu Todorića, ili ako će ih lakše razmjeti za Johnnya Todorića, kako se Ivica zove na engleskom. Ako im treba još neka informacija mogu nas slobodno kontaktirati na našu mail adresu direkt@rtl.hr – mi smo uvijek na raspolaganju državi na aparatima, pardon, državnom aparatu.”

Reci što misliš

Lost Password