Provalnik gurnuo pištolj djevojci u usta i prijetio da će joj prosuti mozak, a nakon toga pobjegao sa sefom

Provalnik je uzeo cijeli sef s novcem sa sobom, a kako se ne službeno govori navodno je unutra bilo oko 10 tisuća eura i još 30 tisuća kuna

U tijeku je policijska potraga za nepoznatim muškarcem koji je u utorak oko 18 sati, iz obiteljske kuće na predjelu Gornji Kono u Dubrovniku, uz prijetnju vatrenim oružjem, ukrao novac, piše Slobodna Dalmacija.

PU dubrovačko-neretvanska ne otkriva detalje, a kako se neslužbeno doznaje razbojnik je s pištoljem upao u kuću u kojoj je bila djevojka te joj stavio pištolj u usta zahtjevajući od nje da mu preda sav novac. Nakon toga lopov se udaljio u nepoznatom smjeru.

Provalnik je, kako se neslužbeno doznaje, navodno ušao kroz nezaključana vrata stana i prijeteći od djevojke zatražio novac, nakon čega joj je nasilno gurnuo cijevi vatrenog oružja u usta i prijetio da šuti ili će joj “prosuti mozak”. Provalnik je uzeo cijeli sef s novcem sa sobom, a kako se ne službeno govori navodno je unutra bilo oko 10 tisuća eura i još 30 tisuća kuna.

Nije poznato kako je provalnik znao da je djevojka sama u kući. Njezin dečko, vlasnik stana je mladi i uspješni dubrovački poduzetnik Žarko Knego koji je poznat po nautičkom turizmu u kojem je stvorio ime. Također, Knego je poznat i kao vozač utrka za autoklub Dubrovnik Racing, a s partnerom je otvorio dva lokala zdravih napitaka od svježe cijeđenog voća.

Neki govorkaju i o mogućnosti da je oružju sklon provalnik povezan s nekim od nezadovoljnih radnika tih objekata, piše Slobodna Dalmacija.

Reci što misliš

Lost Password

0