BRUTALNI NAPAD U CENTRU GRADA: Mladić pretučen zbog tetovaže “Rijeka”

Mladić je zadobio lakše ozljede, pa će cijeli napad najvjerojatnije biti okarakteriziran tek kao “narušavanje javnog reda i mira”

U noći sa srijede na četvrtak, došlo je do incidenta na splitskoj Matejuški. Napadnut je 27-godišnji Riječanin dok je šetao s djevojkom, “čekajući ponoć i rođendan”, piše Novi list.

“Parkirao sam auto te smo krenuli prema Rivi, negdje oko 23:00 sata, možda 23:30. Putem nas je presrela skupina mladića, njih četvorica, stari po mojoj procjeni između 20 i 25 godina. Jedan me pitao: “Piše li ti na ruci Rijeka”, na što sam mu odgovorio “Da”. Potom su htjeli da skočim u more, odbio sam, pa je jedan ponovio glasno: “Skoči u more!”, prepričao je mladić.

Nakon što to nije želio učiniti, krenuli su ga tući, a kada je pao na zemlju, nastavili su ga udarati nogama, a četvorici mladića s početka priče su se pridružila još dvojica.

Nakon što je netko krenuo vikati “policija, policija”, mladići su se razbježali, a pretučeni mladić je prevezen u splitsku bolnicu.

Mladić je zadobio lakše ozljede, pa će cijeli napad najvjerojatnije biti okarakteriziran kao “narušavanje javnog reda i mira”, piše Novi list.

Reci što misliš

Lost Password

0