EKSPLOZIJA U SPLITU Ozlijeđena djevojčica i konobarica u fast food-u

Dvije osobe ozlijeđene su u eksploziji koja se oko 17.10 sati dogodila u ugostiteljskom objektu u Nigerovoj ulici. 

NOVE INFORMACIJE

Kako doznajemo, radi se o eksploziji koja se dogodila u fast foodu Surf’n’Fries u Nigerovoj ulici u Splitu. Prema prvim informacijama s terena, čini se kako žena i dijete nisu teže ozlijeđeni, već se radi o lakšim opeklinama. 

Izvana nema većih oštećenja, tako da je za nagađati kako se eksplozija dogodila unutar objekta, vjerojatno u kuhinji u kojoj je eksplodirala plinska boca. No, točan uzrok biti će poznat nakon očevida.

Policija je osigurala mjesto događaja, zatvorena je cijela Marmontova ulica oko fast fooda u kojem je došlo do eksplozije.

Ozlijeđena konobarica, dijete ima prijelom ruke

U eksploziji u fast food-u ozlijeđena je konobarica koja je, kako doznajemo, primljena na odjel plastike na Križinama. Doktor Josip Banović nije htio komentirati ozljede, pozvao se na liječničku tajnu, no kazao nam je kako djevojka nije životno ugrožena. 

Neslužbeno doznajemo kako, srećom, nisu u pitanju posebno teške ozljede iako su opekotine uvijek problematične.

Zanimljivo je kako su na mjesto događaja zaista upućena hitna kola s Križina, što nam je potvrđeno i na na hitnom prijem s kojeg su nas i uputili na odjel plastike i doktora Banovića, no istovremeno su bili iznenađeni na naš upit i za ozlijeđeno dijete. Prema prvim informacijama od policije u eksploziji su ozlijeđeni žena i dijete, no na Križinama su na naš upit ostali iznenađeni time, kažu kako nije bilo druge osobe…

Ipak, uspjeli smo pronaći i djevojčicu koja je ozlijeđena u eksploziji. Kako doznajemo djevojčica također nije životno ugrožena, radi se o prijelomu ruke.

 

RANIJE OBJAVLJENO

Ozlijeđeni su zaposlenica i jedno dijete te su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u splitsku bolnicu. Mjesto događaja je osigurano i slijedi očevid.

 

Nakon očevida će biti poznato više detalja o tome kako je došlo do eksplozije.

 

Reci što misliš

Lost Password