Mahniti Splićanin divljao po ambulanti: Nasrnuo na medicinsku sestru i jednog pacijenta

Nasilni muškarac je u petak oko 12.30 u ambulanti opće medicine u Požeškoj ulici u Splitu opalio pljusku medicinskoj sestri i udarcem šakom bacio jednog od pacijenata na pod, nakon čega je pobjegao, javlja Slobodna Dalmacija.

Nakon dojave i razgovora sa svjedocima, policija je krenula u potragu za nasilnikom kojemu su saznali identitet pa je mala vjerojatnost da će dugo biti u bijegu.

“Strašno je bilo to gledati, u čekaonicu je ušao visoki, jaki muškarac od 40-ak godina u ‘spitfajerici’ i došao do medicinske sestre tražeći neku uputnicu. Kada mu je kazala da mu je ne može dati, počeo je vikati i prijetiti, nakon čega joj je opalio pljusku. Bidna cura ima jedva 20 godina, a on toliki, još ne mogu vjerovati.”, kaže jedan od očevidaca.

“Na taj prizor je skočio jedan od pacijenata iz čekaonice i krenuo obraniti medicinsku sestru, a mogu vam kazati da ni on nije bio malešan i slab. Nije mu koristilo šta je krupan jer kad ga je nasilnik udarao šakom u glavu, pao je na pod, a divljak je još prije izlaska prevrnuo stol i nestao kroz vrata. Čovjek kojeg je udario nije odmah mogao doći sebi i ustati s poda. Sve to su gledale i majke i djeca koja su bila tu”, nastavlja zgroženi svjedok.

Prema saznanjima iz PU splitsko-dalmatinske, nitko od napadnutih nema vidljivih ozljeda i nije zatražio liječničku pomoć. Za počiniteljem se traga, a nakon kriminalističke obrade procijenit će se koja će prijava biti podnesena protiv njega.Doznaje se kako se ne radi se o osobi koja je došla po metadonsku terapiju zbog eventualnih problema s ovisnošću o drogi, piše Slobodna Dalmacija.

Reci što misliš

Lost Password