MENI
napad na zrću

Mladi Britanac s ozljedama opasnima po život sa Zrća prevezen u zadarsku bolnicu

S ozljedama opasnima po život u zadarsku Opću bolnicu prevezen je 26-godišnji britanski državljanin koji je u srijedu rano ujutro izboden na plaži Zrće na otoku Pagu, kada je i ubijen 26-godišnji Britanac, a još jedan je lakše ozlijeđen.

“Muškarac je imao nekoliko ubodnih rana na tijelu, opasnih po život. Sada je stabilno, ali i dalje životno ugrožen i nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja”, potvrdio je Hini zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice Edi Karuc.

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće kod Novalje u srijedu oko 5.30 sati napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dvojica ozlijeđena, jedan teže i jedan lakše.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o obračunu unutar skupine mladih Britanaca.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan izvijestio je kako se u policijskim prostorijama nalazi više osoba povezanih s ovim događajem, te se provodi očevid kojim rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

Portali pišu kako su nadzorne kamere na Zrću snimile napad i da je policija izuzela snimku i zahvaljujući njoj uspjela identificirati osobe koje su sudjelovale u tom obračunu, te da je u tijeku potraga za ubojicom.

Komentiraj