MENI
ubojstvo

Na Zrću napadnuto nekoliko turista: Jedan ubijen i dva ozlijeđena

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, dok se u policijskim prostorijama trenutno nalazi više osoba povezanih s ovim događajem.

Nedavno otvoreni Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2018. priopćio je kako policajci iz PU ličko-senjske, u suradnji s Ravnateljstvom policije i PU zadarskom, provode kriminalističko istraživanje ubojstva 26-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima ispred noćnog kluba na Zrću kod Novalje.

Na mjestu događaja provodi se očevid kojim rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru.

Prema dostupnim informacijama, oko 5,30 sati ispred kluba je napadnuto više stranih državljana, od kojih je jedan usmrćen, a još dva su ozlijeđena.

“U ovom trenutku u službenim prostorijama policije nalazi se više osoba povezanih s ovim događajem, a u tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja”, zaključuju u Stožeru.

Ličko-senjska policija ranije je izvijestila da je u Novalji ubijen mladi državljanin Velike Britanije, da počinitelj zasad nije poznat, te da policija provodi očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Zadra.

Komentiraj