MENI
što se dogodilo?

Policijska potjera na Skalicama završila tragično: Umro 44-godišnji muškarac

U noći na subotu, oko 4:40 ujutro, policajci su zamijetili kombi koji je naglo promijenio smjer kretanja uočivši ih. U vozilu su bili 31-godišnji i 44-godišnji muškarac.

Dolaskom u ulicu Table iz vozila je istrčao 44-godišnji muškarac koji je odbacio torbicu i za sada nepoznate predmete, te unatoč zapovjedima policije da se zaustavi, nastavio bježati.

Nakon što je sustignut, uporabljena je tjelesna snaga hvatanjem za ruke radi stavljanja sredstava vezivanja i polegnut je na pod u siguran položaj kako bi se onemogućilo pružanje otpora i bijeg. Ubrzo su policijski službenici uočili da muškarac teško diše, odmah su mu skinuli sredstva za vezivanje, polegnut je na bok radi pružanja pomoći, pozvana je hitna pomoć, a policijski službenik mu je do dolaska liječnika pokušao pružiti prvu pomoć. Tijekom liječničke intervencije na mjestu događaja muškarac je u 05:20 sati preminuo, stoji u priopćenju policije.

O događaju je obavješten Zamjenik županijskog državnog odvjetnika koji je naložio obavljanje očevida, te da se tijelo preveze na Odjel patologije radi obavljanja obdukcije.

Drugi muškarac, 31-godišnjak koji je nakon zaustavljana iz kombija započeo izbacivati predmete, uhićen je na mjestu događaja i doveden u službene prostorije, a tijekom jutra će se u sklopu kriminalističkog istraživanja obaviti očevid na mjestu događaja i pretraga vozila.

Komentiraj