Dvojac priveden / Šibenska policija zaplijenila veliku količinu narkotika i gotovine u Tisnom

Image
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Izraelski državljanin koji je htio od njih kupiti drogu pušten je na slobodu jer je policija omela kupnju pa nije stigao počiniti kazneno djelo

27.8.2018.
13:25
Duško Marušić/PIXSELL
VOYO logo

Veliku količinu narkotika i gotovine, ukupno preko 50.000 kuna, zaplijenila je u subotu šibenska policija od 30-godišnjaka i 25-godišnjakinje u blizini uvale u Tisnom u kojoj se održavao festival elektroničke glazbe Dekmantel, priopćila je u ponedjeljak šibensko-kninska policija.

Inspektori su u subotu oko 19,45 sati pokraj ulaza na festival uočili automobil slovenskih tablica u kojem su bili 30-godišnji vozač i suvozačica stara 25 godina, oboje hrvatski državljani, a u neposrednoj blizini bio je i 21-godišnji izraelski državljanin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U unutrašnjosti vozila je zamijećeno više smotuljaka za koje je postojala sumnja da se radi o drogama, zbog čega su svih troje navedenih dovedeni u prostorije policije, a vozilo je također prepraćeno u krug ove Policijske uprave", priopćila je policija. Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je 21-godišnjak po prethodnom telefonskom kontaktu došao do automobila u kojem su bili 30-godišnjak i 25-godišnjakinja, sve u namjeri da od njih kupi marihuanu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, policija je uz pomoć službenog psa za detekciju droga Aria pretresla automobil, kao i apartman u Murteru u kojem je boravio slovenski par. Pronašli su 572 tablete i osam polovina tableta ecstasy, 62,4 grama droge MDMA, 484,8 grama marihuane, 93,6 grama ketamina, 98,1 gram kokaina, 487,5 grama hašiša i 31,2 grama speeda. Tamo je bila i digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i 49.170 kuna, 600 eura i 20 funti, a što je sve od njih oduzeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni 30-godišnjak i 25-godišnjakinja su po dovršenom kriminalističkom istraživanju predani pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Izraelski državljanin koji je htio od njih kupiti drogu pušten je na slobodu jer je policija omela kupnju pa nije stigao počiniti kazneno djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo