Je li i vas prevario? Solinjanin uzeo novac uz obećanje da će ih zaposliti

Od oštećenih je tražio novac uz obećanje da će njih ili njima bliske osobe zaposliti.

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Solina. Sumnjiči se da je četiri osobe doveo u zabludu lažno se prikazujući utjecajnim u zapošljavanju u tvrtku koja dobro posluje.

Od oštećenih je tražio novac uz obećanje da će njih ili njima bliske osobe zaposliti. Ukupna za sada utvrđena materijalna šteta koju je pričinio oštećenima iznosi 168 tisuća kuna. Jednu osobu je oštetio za iznos od 30.000 kuna, drugu za iznos od 34.500 kuna, treću osobu za iznos od 26.250 kuna i četvrtu osobu za iznos od 78.000 kuna. Oštećene osobe su sa šireg splitskog i šibenskog područja.

U sklopu obrade obavljena je pretraga obiteljske kuće koju koristi. U odnosu na spomenutog počinitelja i način počinjenja kaznenih djela postoje indicije i sumnje koje ukazuju da ima još oštećenih osoba koje su na ovaj način dovedene u zabludu i prevarene te ih ovim putem pozivamo da se jave u najbližu policijsku postaju ili u zgradu ove Policijske uprave.

Reci što misliš

Lost Password

0