MENI
opet gore

Požar na tri automobila u Splitu podmetnut

Požar u kojem su u srijedu ujutro oko 5 sati na Križinama u Splitu potpuno izgorjela tri parkirana osobna automobila podmetnut je, utvrđeno je policijskim očevidom.

Policija je izvijestila da je dovršen očevid požara u ulici Križine 22 i da je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen.

“Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a ukupna materijalna šteta će biti naknadno utvrđena”, kažu u policiji.

Neslužbeno se doznaje kako je požar podmetnut na Land Roveru s kojega je vatra prešla na parkiranog Mercedesa C i Suzuki Ignis. Sva tri vozila su pretrpjela totalnu štetu, dok su još dva vozila, a radi se o VW Cabriu i VW Golfu koji su bili parkirani nešto dalje, pretrpjeli manja i neznatnija oštećenja.

Vatru su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Grada Splita i to vodom, pjenom i prahom.

RANIJE:

Tri osobna automobila u potpunosti su izgorjela u srijedu rano ujutro u splitskom kvartu Križine, doznaje se od policije i vatrogasaca.

Požar na automobilima zabilježen je oko pet sati ujutro na adresi Križine 22 kad su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Split dobili prvu dojavu.U vatri su u potpunosti izgorjeli Suzuki Ignis , Mercedes C i Land Rover.

Vatrogasci napominju da su u blizini požara bila parkirana još tri vozila i to VW Cabrio, VW Golf i VW, no zasad se ne zna jesu li oštećena u požaru.

Vatru su ugasili vodom, pjenom i prahom.

Policija na mjestu događaja obavlja očevid nakon kojega bi se trebalo znati je li vatra podmetnuta. Materijalna šteta zasigurno će biti velika.

Komentiraj