MENI
Tijelo je bilo golo

Stravičan čin: Pronađeno mrtvo dijete kraj kontejnera u središtu Zagreba

Prema prvi neslužbenim informacijama, stravičan čin napravili su muškarac i žena. Tijelo djeteta, nađeno kraj kontejnera, bilo je golo, bez ičega
Zaprepašćujući prizor srele su jučer u jutarnjim satima dvije djevojke na Prilazu Gjure Deželića, u središtu Zagreba. Kraj kontejnera su, naime, pronašle mrtvo tijelo bebe stare nekoliko tjedana, doznaje Vecernji.hr.
Tijelo djeteta bilo je golo, bez ičega, ostavljeno na ulici iz tko zna kojeg razloga. To utvrđuje policija, koja je odmah pozvana, kao i hitna pomoć, no spasa za dijete nije moglo biti…
“Tijelo bebe prvo su prekrili najlonom, a nakon pola sata ili sat stavili su ga u crnu vreću i odvezli dalje, pretpostavljam na obdukciju”, rekla je djevojka koja se ondje našla za Vecernji.hr.
Prema prvi neslužbenim informacijama, stravičan čin napravili su muškarac i žena. Sreća u nesreći je što su dotičnu situaciju zabilježile nadzorne kamere obližnjeg odvjetničkog ureda i privatne poliklinike. Stoga će to biti značajna pomoć u identificiranju para koji je počinio nešto što je teško dokučivo razumnom čovjeku prenose Vijesti.hr.

Komentiraj