uzaludan trud liječnika da ga spase

TEŠKA NESREĆA 19-godišnjak od posljedica nesreće preminuo u splitskoj bolnici

 U splitskom Kliničkom bolničkom centru  (KBC) u noći sa subote na nedjelju umro je devetnaestogodišnjak koji j zadobio teške tjelesne ozljede u sudaru tri automobila u subotu navečer u ulici Put Supavla, izvijestila je u nedjelju ujutro splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Poginuo je 19-godišnji vozač BMW-a kojeg su liječnici uspjeli reanimirati nakon nesreće, no od posljedica teških i po život opasnih ozljeda preminuo je noćas oko 2 sata u splitskoj bolnici.

Teške ozljede opasne za život zadobio 21-godišnji putnik u automobilu preminulog 19-godišnjaka, a teško je ozlijeđena još jedna osoba. Dvije su osobe u nesreći lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila nešto prije 20 sati, a ulica Put Supavla je zbog policijskog očevida gotovo tri sata bila zatvorena za promet. Očevidom je utvrđeno da je nesreću skrivio 19-godišnji mladić koji je zbog neprilagođene brzine prešao preko duple crte i udario u Mercedes koji je dolazio iz suprotnog smjera. Uslijed udara, Mercedes se zarotirao i udario u treći automobil, marke Fiat.

Komentiraj