Tragedija na Ultri: 24-godišnji Hrvat bježao policiji i progutao paketić s drogom pa se ugušio

Progutao plastičnu vrećicu s drogom

Splitska policija izvijestila je da je u nedjelju navečer u 20.30 sati, kraj poljudskog stadiona, točnije u ulici VIII. Mediteranskih igara u Splitu, s namjerom utvrđivanja identiteta zaustavili muškarca za kojeg su sumnjali da je u posjedu droge, nakon čega se isti dao u bijeg. 

Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega, te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije. Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo.

Prema trenutnim informacijama, 24-godišnjak je progutao plastičnu vrećicu s drogom za koju se pretpostavlja da je bila marihuana ili hašiš, koja mu je zapela u dušniku.

Jedan od policajaca odmah je istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Nažalost, 24-godišnjak je preminuo u splitskoj bolnici, nije mu bilo pomoći.

O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, te će biti obavljen očevid.

 

Reci što misliš

Lost Password

0