MENI
sudjelovalo i vojno vozilo

U prometnoj nesreći kod Čavoglava poginula 18-godišnja suvozačica

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 15,40 sati na cesti Čavoglave-Crivac kod mjesta Kljaci, poginula je 18-godišnja putnica u osobnom vozilu Mercedes splitskih registracija, dok je 25-godišnja vozačica teško ozlijeđena, izvijestila je u ponedjeljak šibenska policija.

Mercedes je vozio iz smjera Drniša prema Splitu. Prometna nesreća dogodila se kada je 25-godišnja vozačica Mercedesa zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom po izlasku iz nepreglednog zavoja te prešla u suprotnu traku. Pri tom njeno vozilo se sudarilo s teretnim automobilom Fiat Hrvatske vojske koji se kretao suprotnim trakom, a vozio ga je 23-godišnjak.

Uslijed sudara, Mercedesa se zanio i naletio na osobni automobil Kia, šibenskih registracija, navela je šibenska policija nakon očevida.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 18-godišnja suvozačica u Mercedesu, a vozačica je teško ozlijeđena i zadržana na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Split. Vozač teretnog vozila Fiat HV-a i 32-godišnja vozačica Kie su lakše ozlijeđeni.

Protiv 25-godišnje vozačice osobnog vozila Mercedes bit će podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće.

Komentiraj