MENI
napad na vatrogasca

Vatrogasac u Šibeniku pomagao djevojci pa ga brutalno pretukli

Šibeniski vatrogasac (36) pretučen je na HypeBeats Music Festivalu koji se jučer održao u šibenskom kvartu Crnica.

Vatrogascu je prvo pružena pomoć u Općoj bolnici Šibenik, no zbog težine ozljeda prevezen je u splitsku bolnicu.

Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIN, vatrogascu su operirane vilica i jagodične kosti.

“Tročlana vatrogasna ekipa pružala je protupožarno osiguranje tog koncerta pri čemu je došlo do incidenta u kojem je ozlijeđen jedan vatrogasac. On je u to vrijeme bio službena osoba na dužnosti”, kazao je za ŠibenikIN zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik Volimir Milošević.

Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIN, do divljačkog napada na vatrogasca došlo je nakon što mu je prišla jedna djevojka i rekla da ju maltretiraju neki muškarci te da joj je ukradena torbica.

Vatrogasac ju je uputio na policiju i odlučio je otpratiti do policijske ophodnje koja se nalazila na koncertu. Dok je hodao s njom prema policajcima, napala ga je skupina muškaraca i teško ga pretukla.

Osobe koje se dovode u vezu s napadom od ranije su poznate policiji zbog izgreda i nasilničkog ponašanja. Policija je, doznaje lokalni portal, tijekom dana na ispitivanje privela više sudionika tog napada, a glavni osumnjičenici navodno nisu s područja Šibenika.

Berislav Badurina iz organizacije HypeBeats Music Festivala nije želio komentirati incident. Na festivalu su sinoć nastupali popularni izvođači iz regije poput Severine, Connecta, Jala Brata i Bube Corellija.

Komentiraj