jedna osoba ozlijeđena / Zbog izlijetanja cisterne s gorivom kod Šibenika zatvorena A1

Image
Foto: Ilustracija/Facebook

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, cisterna koja je prevozila gorivo sletjela je s ceste, a u sudaru s tegljačem jedna je osoba ozlijeđena

14.6.2017.
14:48
Ilustracija/Facebook
VOYO logo

Zbog sudara cisterne i tegljača zatvorena je autocesta A1 kod čvora Pirovac, doznaje se u srijedu iz šibensko-kninske Policijske uprave.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, cisterna koja je prevozila gorivo sletjela je s ceste, a u sudaru s tegljačem jedna je osoba ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila u 13,10 sati na oko 5 kilometara iza naplatnih kućica u pravcu Zagreba, a sat vremena kasnije još uvijek je trajalo rezanje kabine kako bi djelatnici hitnih službi došli do ozlijeđenog vozača u kabini cisterne.

 Cisterna koja je prevozila gorivo nije se u toj prometnoj nesreći zapalila, a oba u se vozila u trenutku sudara kretala prema Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Više detalja o tome kako je došlo do sudara bit će poznato nakon očevida šibenske prometne policije. 

 Iz Hrvatskog autokluba (HAK) izvijestili su da je zbog prometne nesreće zatvorena autocesta A1 između čvorova Benkovac i Pirovac u oba smjera. Obilazno se vozi državnim cestama preko Stankovaca i Pristega (DC27 i DC59).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo