MENI
HAMED BANGOURA

"Da je 70 posto novca otišlo u infrastrukturu, ne bi bilo ovakvih prizora u gradovima pri malo većoj kiši"

“Nakon požara sad će nas i poplave ‘iznenaditi’. Nema strategija, nema preventive, a i koga je briga što se to ponavlja iz godine u godinu”, napisao je Hamed Bangoura
Poduzetnik i nekadašnji tv voditelj Hamed Bangoura, koji aktivno kritizira najavu uvođenja poreza na nakretnine, objavio je status na društvenim mrežama u kojem objašnjava zašto je protiv novih nameta koji bi donijeli nove prihode lokalnoj upravi pišu Vijesti.hr.
Status Hameda Bangoure pročitajte u cijelosti:
“Ako Vas zanima odgovor na pitanje zašto sam protiv novih poreza, nameta i zašto trebamo hitno reformu lokalne samouprave dovoljno je da pogledate danas potop u Zadru. To Vam je odgovor na pitanje gdje su naši novci od raznih komunalnih naknada i kako se s njima gospodari.
Znam, ne možeš protiv prirode, ali da je 70% novca zaista otišlo u infrastrukturu, a ne na plaće i lopovske makinacije nametnicima poput onog iz Škabrnje recimo, da se radilo kvalitetno, a ne po rodijačkim vezama, ne bi bilo ovakvih prizora pri svakoj malo većoj kiši u gradovima i općinama.
Nakon požara sad će nas i poplave “iznenaditi”. Nema strategija, nema preventive, a i koga je briga što se to ponavlja iz godine u godinu. Važno da se lokalne seronje i njihovi pajdaši bogate i da se ima za plaće u glomaznom, niškoristi državnom i lokalnom aparatu. Milijarde su vlašću opijeni lokalni šerifi “bacili” niz vjetar, pa direktno u svoje i džepove svojih rodijaka. I nije im dosta, jer ionako nitko za kriminal od njih ni ne odgovara, pa zašto onda mijenjati taktiku.”

Ako Vas zanima odgovor na pitanje zašto sam protiv novih poreza, nameta i zašto trebamo hitno reformu lokalne samouprave…

Objavljuje Hamed BangouraPonedjeljak, 11. rujna 2017.

Komentiraj