MENI
Popust od 30 posto

Eko taksi dolazak u Split slavi jeftinijom vožnjom

Povoljniji prijevoz stiže na ulice grada pod Marjanom – Eko taxi će odsad svoje usluge pružati i u Splitu. Time se ekološki pristup prijevozu prenosi i na hrvatsku obalu.

Od četvrtka 28. lipnja Splićani će moći uživati u novom, sigurnom i brzom prijevozu, a dolazak na novo tržište Eko taxi proslavit će posebnom akcijom koja traje do subote, 30. lipnja. Vožnje koje korisnici naruče putem pozivnog centra na broj 021 223 223 bit će 30 posto jeftinije, a plaćanje će biti moguće putem bankovnih kartica ili gotovinom.

Drugi najveći grad u Hrvatskoj i turističko središte kroz koje dnevno prolazi velik broj turista predstavlja poseban izazov za autotaksi usluge. Cilj Eko taxija jest pružiti najbolji omjer cijene i kvalitete za sve korisnike, a vozilo se može naručiti i putem besplatne aplikacije.

“Novi Zakon dočekali smo spremno, a novi uvjeti na tržištu dopustili su nam ekspanziju na južni dio Hrvatske, odnosno u Split, gdje ćemo također pružati kvalitetnu i brzu uslugu. Tom prilikom građanima ćemo omogućiti tri dana povoljnijeg prijevoza, kako bi se i sami uvjerili u prednosti vožnje Eko taxijem. Sretni smo što smo dobili priliku prevoziti građane i turiste u „najlipšem gradu na svitu”, izjavio je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.

Ekološka osviještenost, sigurnost putnika i profesionalnost vozača glavne su odrednice Eko taxija te će se provoditi u svim gradovima u kojima ova tvrtka pruža usluge. Njihovo poslovanje će se tijekom sljedećih mjeseci dodatno modernizirati i okrenuti novim tehnologijama. Eko taxi posluje od 2011. godine, a danas u Zagrebu, Zaprešiću, Vodicama i Velikoj Gorici broje preko 150 vozila i zapošljavaju 250 vozača.

Komentiraj