MENI
Humanitarna akcija

JOLE I DALMATINO U KLUBU ZENTA Sav prihod od ulaznica ide za studenticu Ellu Barišić

Studentski zbor u suradnji sa klubom Zenta organizira veliki humanitarni koncert!

Studentica 1. godine Filozofskog fakulteta Ella Barišić, slijepa je od rođenja, ali je unatoč toj velikoj prepreci uspješno završila srednju školu i upisala studij engleskog i talijanskog jezika.

– Ella i njena obitelj se nalaze u teškoj financijskoj situaciji i trebaju našu pomoć. Priča o njihovoj obitelji već je bila objavljivana u nekim medijima prije par mjeseci i upravo to nas je najviše potaklo na organizaciju ovog koncerta. Koncert će se održati 14. ožujka, srijeda, u klubu Zenta. Početak koncerta je oko ponoć. Sav prihod od prodanih ulaznica ide za pomoć toj obitelji. Cijena ulaznice je simboličnih 30 kn, što je jako mala cijena za nastup čak 2 poznata hrvatska izvođača: Jole i grupe Dalmatino! Također će nastupiti i mlada Grupa 505 čije članove pretežito čine studenti koji će na ovaj način pomoći svojoj kolegici.- kazala nam je predsjednica Studentskog zbora Filozofskog fakulteta Karla Kozina.

Ulaznice se mogu kupiti na Filozofskom fakultetu u Radovanovoj 13 i Teslinoj 12 te na noć koncerta na ulazu u klub.

– Pozivamo sve ljude dobre volje, mlade i stare da simboličnom donacijom pomognu ovoj obitelji i Elli da nastavi i dalje uspješno studirati. I usput će se dobro zabaviti!- dodala je Karla.

 

Komentiraj