Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak prokomentirala prve ankete

Drago mi je da građani prepoznaju da radimo za dobrobit svih, a ne odabranih pojedinaca”

Agencija “Ipsos Puls” objavila je rezultate ankete prema kojoj u drugi krug izbora za splitsku gradonačelnicu, odnosno gradonačelnika ušli bi kandidatkinja, a ujedno i predsjednica stranke Pametno, Marijana Puljak, te HDZ-ov kandidat Andro Krstulović Opara.

Spomenuto istraživanje provedeno je telefonski, u nedjelju 19. veljače u Splitu i pokriva sve zadnje događaje i istupe te odražava trenutni puls birača u Splitu. 

Što bi značilo, da su izbori održani prošle nedjelje Andro Krstulović Opara osvojio bi 29 posto glasova, Marijana Puljak 20 posto, Željko Kerum 19 posto, Mostov Robert Pauletić 14 posto, SDP-ova kandidatkinja Aida Batarelo devet posto, a HNS-ovac Srđan Gjurković šest posto.

Predsjednica stranke Pametno prokomentirala je ove ankete.

“Drago mi je da građani Splita prepoznaju naš rad u gradskom vijeću protekle četiri godine, te prepoznaju da se zaista zalažemo za rješenja projekata za dobrobit svih stanovnika, a ne samo odabranih pojedinaca”, rekla je Puljak.

Također, navodi kako će i dalje nastaviti u tom tonu, te se ne planiraju u kampanji bavit drugim kandidatima, vrijeđanjem, nego predlaganjem konkretnih rješenja za naš grad.

Reci što misliš

Lost Password

0