Napokon otvoren IKEA dostavni centar u Splitu

Tko čeka – dočeka! Tako bismo mogli opisati euforiju koja je nastala današnjim otvaranjem pick-up-pointa švedskog trgovačkog lanca u Splitu.

Do sada smo morali plaćati skupe troškove dostave namještaja, no od sada ćemo putem interneta moći kupiti željeni namještaj, a preuzeti ga osobno u Splitu u sklopu City centra One u Vukovarskoj ulici.

Domaćica otvorenja bila je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb i ujedno voditeljica ovog prijekta.

“Ideja je takva da bi ljudi mogli svoju robu naručiti putem interneta ili u našem centru, mi dostavimo istu u Split i vrlo jednostavno, uz vrlo malo novaca uspije se doći do željenih proizvoda”, objašnjava Rumbak Baretić.

Na pitanje hoće li se u Splitu otvoriti pravi centar, kako ne bismo morali čekati robu iz Zagreba, voditeljica projekta odgovorila je;

“Nikad ne reci nikad, no mi nećemo za sada ništa obećavati. Iako, uvijek se može napraviti korak dalje, a mi smo danas došli korak bliže našim kupcima ovdje u Dalmaciji, u budućnosti se nadamo da ćemo moći učiniti i korak više”.

Bez obzira na to što još uvijek nemamo u potpunosti svoj centar, kupci su oduševljeni.

“Jako brzo mi je stigla roba. U nedjelju sam to naručila, a već danas mi je sve došlo. Narudžba mi je dosta velika, jer renoviram stan“, rekla nam je Nives Lalić koja je prva imala priliku isprobati usluge dostavnog centra i dodala „zgodno je zato što je stvarno jeftino – samo 99 kuna je dostava, što je zaista dostupno”.

Reci što misliš

Lost Password