koncert na rivi

Objavljena imena pjevača koji će zabavljati Splićane na dočeku Nove godine: “Promijenili smo koncepciju, garantiramo dobar provod”

Za 450 tisuća kuna Stavros i Magazin zabavljat će nas na Rivi za doček Nove.

Na Javni poziv koji je raspisala splitska Turistička zajednica javio se samo Damir Karaman s prijedlogom ovih izvođača. Nije bilo izbora, pa ga je Turističko vijeće moralo prihvatiti.

“Jednoglasno je Turističko vijeće prihvatilo ponudu, jer su izvođači koji su navedeni garancija dobre zabave , a kada se tome pridoda i raspisana Nova godina koja će biti na Voćnom trgu, kao i salsa party koji će se održati na Bačvicama, sigurni smo da će mnogi građani upravo to doživjeti kao pozivnicu”, kaže direktorica splitske Turističke Zajednice Alijana Vukšić.

Dodaje kako je intencija bila da se prvenstveno organizira doček za Splićane i njihove goste, a budući da je poznato da želimo prezentirati našu muziku i naše običaje, kaže Vukšić.

“Mislim da je ovo idealna prilika da nam se priključe i brojni stranci, prošle godine smo imali dosta dolazaka u vrijeme Adventskih i Novogodišnjih blagdana. Upravo ovi blagdani su motivator dolaska, generiraju nova noćenja, mi smo za njih pripremili nove izvođače, izvrstan program i puno novih lokacija”, ističe Vukšić.

Na dočeku Nove godine građane će do ponoći zabavljati grupa Magazini, a nakon toga slijedi Jasmin Stavros do jutarnjih sati. Stavros je najavio da će dio svojih pjesama posvetiti svojim preminulim kolegama.

“Mogu reći da kombinacija grupe Magazin i mene garantira najbolji doček na ovim prostorima. To je prava prezentacija hrvatske zabavne glazbe. Grupa Magazin ima 50 godina radnog staža, ja koju godinu manje, a zajedno imamo veoma veliki dijapazon pjesama”, kaže Stavros koji je obećao dobru feštu do ranog jutra.

“Naravno bit će tu i neke pjesme za kolege koje nisu s nama, kako bi im tako dali priznanje i sjetili ih se u tom slavlju, ali u dobroj namjeri. Program je toliko jak i zanimljiv da sam siguran da će doći puno gostiju posebno Slovenaca kojima Split nije daleko”, dodaje Stavros.

Već osam godina za redom centar plesa organizira Salsa party za vrijeme dočeka, namijenjen turistima koji upravo traže ovakav vid zabave. U četiri plesna dana planirane su brojne besplatne radionice , ali i škole plesa.

“Dok će program na Rivi biti za domaće, stranci će na voćnom trgu plesati latinoameričke plesove. Cijeli vikend je u znaku plesa uz besplatne radionice, a sve završava prvoga s velikim salsa party koji će se održati na Bačvicama uz tradicionalni Picigin”, kaže nam Miljen Chovan.

“Promijenili smo koncepciju i doveli dva jaka benda, Magazin i Jasmin Stavros. Prošle godine je bila odlična atmosfera s Jolom, a ova dva jaka glazbena imena garantiraju dobar provod”, kazao je organizator Damir Karaman.

 

Komentiraj