O PROMJENAMA U GRADSKOM VIJEĆU GRADA SPLITA

Pametno: Nenad Uvodić umjesto Renata Čupića

Iz stranke Pametno danas su izvijestili javnost kako će, obzirom na novonastale okolnosti, izvršiti zamjenu u svom timu u Gradskom vijeću Grada Splita.

S današnjim datumom, 9. listopada, zbog osobnih razloga i zauzetosti, vijećnik Renato Čupić svoj je mandat stavio u mirovanje. Čupića će do daljnjega u Gradskom vijeću mijenjati kolega s kandidacijske liste stranke Pametno, Nenad Uvodić.

“Zbog osobnih obveza, obiteljskih i poslovnih, u sljedećem razdoblju neću imati dovoljno vremena za kvalitetan rad i pripremu za sjednice i rad Gradskog vijeća. Kako nisam sklon polovičnim rješenjima i površnom radu, odlučio sam svoj mandat staviti u mirovanje, dok traju ovakve okolnosti. Uz moju svesrdnu podršku, Pametno se nastavlja boriti za bolji Split i bolju Hrvatsku. Siguran sam kako će kolega Nenad svojim znanjem i kvalitetama puno pridonijeti radu Gradskog vijeća, naglasio je Čupić.

Nenad Uvodić, novo lice Gradskog vijeća grada Splita, u stranci Pametno obnaša funkciju člana Predsjedništva ogranka Pametno Split. Nenad je rođen 1967. godine, diplomirani je inženjer građevine. Profesionalnu karijeru započeo je u Hrvatskim vodama, a zadnjih 20 godina radi u ustanovi EKO-Kaštelanski zaljev. Privatno je Nenad kotarski vijećnik stranke Pametno u Gradskom kotaru Lovret, suprug i otac dvoje djece.

Komentiraj