MENI
kotarski izbori

Pametno: Reci za 21 kotar!

Nakon uspješnih kotarskih izbora 2014. godine, kada su liste tadašnje Inicijative Za pametne ljude i pametan grad, danas stranke Pametno, osvojile čak 18 vijećničkih mandata, Pametno na nadolazeće kotarske izbore izlazi samostalno, sa svojim listama u 21 gradskom kotaru.

“147 ljudi želi mijenjati vlastiti kotar na bolje, podići kvalitetu života svojim susjedima, uložiti slobodno vrijeme i kreativnost za bolju opremljenost kotara, zelene površine, dječja igrališta, ulice bez rupa i brojne druge projekte koje je moguće ostvariti radom u kotaru. Stranka Pametno je i nastala iz borbe građana za osnovnu školu u svom kvartu. Ta uspješno završena borba počela je upravo na najmanjoj razini, osnovnoj jedinici loklane samouprave, gradskom kotaru, što je dokaz da je sve moguće kad se hoće”, istaknula je Marijana Puljak, predsjednica Pametno i potpredsjednica Gradskog vijeća grada Splita te dodala: “Škola je počela s radom u rujnu 2017. godine, a mi se nastavljamo neumorno boriti jer vjerujemo kako cijeli Split može biti uređen grad, po mjeri potreba čovjeka 21. stoljeća. Predali smo liste za 21 gradski kotar i mjesni odbor i pozivamo sve građane da nas podrže 17. lipnja 2018. godine, da nam kažu gušte, potrebe, želje i ideje za svoj kotar, jer zajedno možemo sve.”

Kotarevi u kojima će se u lipnju pojaviti izborne liste stranke Pametno jesu: Bačvice, Blatine – Škrape, Bol, Grad, Gripe, Kamen, Kman, Lokve, Lovret, Lučac – Manuš, Mejaši, Mertojak, Plokite, Pujanke, Spinut, Split 3, Sućidar, Trstenik, Varoš, Visoka i Žnjan.

Komentiraj